NEDEN TİYATRO? / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

NEDEN TİYATRO? - EFELER
Tiyatro ; İnsanı, insana, insanla, insanca anlatma sanatıdır!

Aydın Efeler İlçesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla genelde her Çarşamba ve Perşembe günleri çeşitli konularda ve tiyatro gruplarıyla oyunlar sergilenmeye çalışıyor. Bunların büyük bir kısmı Devle Tiyatroları... Duyurunun sadece Aydın İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından yapılmasına rağmen bu oyunlar seyirci açısından yüksek katılımlı oluyor. Aydınlılar bir şekilde tiyatro oyunlarını takip etmeye çalışıyor. Bizde elimizden geldiğince aydindogumluyuz.com sayfası olarak Aydın'da olan tiyatro gösterilerini sayfamızdan ve sosyal alanlarımızdan duyurarak, Aydın Merkez ve çevresinden tiyatro gösterilerinden hemşehrilerimizin haberdar olmasını sağlıyoruz. Üstelik tiyatro ücretleri "Dizi formatında olan, yani sinemada izlenmesine gerek bile olmayan" filmlere göre çok uygun, Tam 5.00 Tl. İndirilmli 3.00Tl. Umarız daha fazla tiyatronun Aydınımıza gelmesi hatta daha büyük salonlar açılarak ulusal ölçekli oyunlarında Aydın'a gelmesi sağlanır.

 

Eğer bu yazıyı okuduysanız, muhtemelen arama motorlarından Aydın ve tiyatro ile ilgili bir şeyler aradınız ya da sayfamızı ziyaret ettiğinizde Tiyatro kelimesi ilginiz çekmiştir. Aydın'nın bir çok ilçesinde tiyatro salonu yokken ya da yetersizken. Sizden isteğimiz NEDEN TİYATRO? sorusuna  alt kısımda yer alan yorumlar bölümüne yazmanız. Bizler daha sonra onları toplu olarak bir başlık altında getirip tekrar paylaşacağız. Böylece Aydın'da Tiyatro Kültürüne ufakta olsa katkı sağlamak istiyoruz.

 

Saygılarımızla
aydindogumluyuz.com

Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın ve Tiyatro için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.