BADMİNGTON TAKIMI AYDIN İL TEMSİLCİSİ KUYUCAK'TAN / AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

Kuyucak Atatürk Ortaokulu Badmington Takımı Aydın İl Temsilcisi Oldu
Kuyucak Merkez Atatürk Ortaokulu bünyesinde kurulan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Doğan tarafından eğitilen Badmington Takımı 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Aydın Merkez Mimar Sinan Spor Salonunda yapılan ve Gençlik Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Badmington İl Karması Müsabakaları Bozdoğan,Kuyucak,Aydın Merkez Efeler ilçelerinden katılan 2002-2003-2004 doğumlu kız ve erkek yaklaşık 45 kız 25 erkek arasında yapılan müsabakalarda Altın Yunuslar Spor Kulübü olarak Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu kız ve erkek 26 sporcu katılmış,ve kız takımının ilk 5 sporcusu Aydın ilini temsilen Ege Grubuna katılmaya hak kazandılar..
Ege Grubu Badmington Müsabakaları 08.01.2016 tarihinde Kütahya’da başlayacak, 10.01.2016 tarihinde sona erecek…Kütahya’daki müsabakalara Aydın ilinin yanı sıra Afyonkarahisar,Bilecik, Denizli,Eskişehir, İzmir,Kütahya,Manisa,Muğla ve Uşak’lı sporcular katılacak..
Badmington sporcularımıza Ege Grubu Müsabakalarında başarılar diliyoruz..
Halit Tükenmez-Kuyucak-Aydın

kuyucak-il-birincisi3 kuyucak-il-birincisi2 kuyucak-il-birincisi1

z.com/wp-content/uploads/2016/01/didim-konser1.jpg" alt="didim-konser1" width="648" height="936" />















Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuyucak ve başarılı öğrenciler için söyleyecekleri vardır. Alt kısımda yer alan yorumlar kısmında bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook üzerinden yorum yapmak istemeyen ziyaretçilerimiz alt bölümdeki yorumlar bölümüne yazabilirler...